Minimum megoldások

Minimum megoldások

A törvényi előírásoknak megfelelően

A vállalatok növekedésük során egyre több kötelezettségekkel szembesülnek, hiszen számos törvényi előírás csak bizonyos mérőszámok teljesülését követően válik kötelező érvényűvé. Csapatunkkal azon dolgozunk, hogy az újonnan az egyes kötelezettségi körökbe belépő vállalatok számára azonnali és hatékony támaszt nyújtsunk az energetika bármely területén, amellyel partnereink teljesíteni tudják a törvényi minimumokat.

Az energiafelhasználás növekedésével folyamatosan szükség lehet újabb és újabb energetikai lépésekre, mint például energetikai szakreferens megbízására, később pedig a négyévenkénti kötelező szakmai energetikai auditra.

Az éghajlatváltozással kapcsolatos és környezeti kockázatok befolyásolhatják például a gazdasági növekedést, a foglalkoztatást, illetve az ingatlanárakat nemzeti, regionális vagy helyi szinten. A Magyar Nemzeti Bank ezért elvárja a hitelintézetektől, hogy azonosítsák az éghajlatváltozásból és a környezetkárosodásból fakadó kockázatokat, amelyben társaságunk a hitelintézetek segítségére lehet.

Ugyanakkor számos esetben indokolt, illetve kötelező az üzemeltetési folyamatokhoz optimalizált mérő- és almérőrendszerek kiépítése és karbantartása is.

Tanácsadóink minden esetben segítenek megállapítani, melyek azok a legalacsonyabb szintű törvényi kötelezettségek, amelyeknek meg kell felelnie a vállalatnak, ezzel is támogatva a hatékony, és elégséges működést.

VEGYE FEL A KAPCSOLATOT TANÁCSADÓNKKAL. KÉRJÜK, TÖLTSE KI ŰRLAPUNKAT

Személyre szabott ajánlatért, kérjük, töltse ki űrlapunkat


Köszönjük üzenetét.
Hiba az üzenet küldése közben.